Verminderd gehoor, en nu?

Een verminderd gehoor vraagt om een hooroplossing. Het is een complexe branche met verschillende wegen en uitkomsten. Hoe te beginnen en waar op te letten? Het belangrijkst is om te starten met een compleet onderzoek van uw oren. Is er hoorverlies en wat is de aard daarvan? Door het maken van een uitgebreide hoortest krijgen we inzicht in het functioneren van het gehoor en de mogelijkheden voor een passende oplossing. Een hoortest is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Wij geven u vervolgens informatie over de mogelijkheden die passen bij uw specifieke situatie. Welke hinder ervaart u van uw hoorverlies en wat wilt ú verbeteren? Er is steeds meer techniek voorhanden om iedere klant in de meest uiteenlopende luistersituaties te helpen.

Misschien draagt uw zorgverzekering financieel bij. Wat betekent dat voor de mogelijkheden? Wat mag ik van de gekozen hooroplossing verwachten?

We zullen een uitgebreide anamnese bij u afnemen om u zo goed mogelijk advies te kunnen geven. Andersom mag u ons ook alles vragen wat u wilt weten.

Wanneer u toe bent aan gehoorondersteuning in vorm van een hoortoestel, is een proefperiode belangrijk. In deze periode kunt u uw eerste ervaringen op doen met hoortoestellen en wanneer nodig verschillende technieken uit proberen. Zodat u aan het eind een goed overwogen keus kunt maken, voordat u tot aanschaf overgaat.