Hoortoestellen


Hoortoestellen hebben vaak een negatief imago. Veel mensen herinneren zich nog de hoortoestellen van tientallen jaren geleden als grote, niet zo fraai ogende, piepende apparaten. Gelukkig staat de ontwikkeling van hoortoestellen niet stil.

De hedendaagse, moderne hoortoestellen zijn buitengewoon klein, nagenoeg onzichtbaar en bevatten miniscule techniek die niet meer vergelijkbaar is met die van enige jaren geleden. Het hoortoestel is slechts een paar centimeter groot en bestaat uit een microfoontje, geluidsfilter, versterker en een luidspreker. Hoortoestellen zijn leverbaar in verschillende maten, vormgevingen , kleuren, technieken én prijsklassen.Hoewel een gehoorverlies niet volledig kan worden verholpen met hoortoestellen, kunnen ze wel bijdragen aan een betere levenskwaliteit.

Wij zijn als zelfstandig audicien volledig merkonafhankelijk, en bieden hierdoor een uitgebreid assortiment in hoortoestellen en hoorhulpmiddelen. Zo kunnen wij snel inspringen op trends en vanuit objectiviteit zoeken naar de beste hooroplossing. Specifiek voor úw hoorsituatie. Want geen mens is hetzelfde en geen hoorprobleem is gelijk.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.